BALLONVAARTEN

Eke Ballooning

Noorderbiesten 15

9810 Eke - Nazareth

Info@ekeballooning.be

Tel: 09/385.84.76

Gsm: 0475/95.47.98


Een hemels ballonavontuur! Start. Team. Avontuur!. Boeking. Weer. Bedrijven. Media. Cadeaubon.

Last update: 12/08/2013


Hoe onderscheidt u uzelf en uw bedrijf anno 2014 nog in de markt? Hoe toon je durf en karakter die passen bij de 21 ste eeuw?


Kies voor ballonsponsoring met al zijn marketingmogelijkheden en uw naam stijgt tot grote hoogtes.Bedrijven kiezen voor warmeluchtballonnen als een unieke vorm van produktpromotie en relatiemarketing. Waarom? Omdat ballonvaren overloopt van emotie. En emotie is reclame. Een felgekleurde ballon tegen een helblauwe lucht roept gevoelens op van avontuur en romantiek. Daar kan geen reclamecampagne tegenop.Medewerkers die in het zonnetje gezet worden en klanten die een ballonvaart aangeboden krijgen zijn maar een paar mogelijkheden van wat u met uw ballon doen kan.


Promotie vormt bij ballonvaren de rode draad. Want uw naam of logo prijkt altijd hoog aan de hemel. De impact hiervan is gigantisch. U verwerft publiciteit dat door duizenden mensen gezien wordt.Een laagvarende ballon met de inhoud van 10 middelgrote woningen blijft bijzonder . Hij trekt onmiddellijk de aandacht. Uw reclameballon wordt bekeken, besproken en gefotografeerd!