BALLONVAARTEN

Eke Ballooning

Noorderbiesten 15

9810 Eke - Nazareth

Info@ekeballooning.be

Tel: 09/385.84.76

Gsm: 0475/95.47.98


Een hemels ballonavontuur! Start. Team. Avontuur!. Boeking. Weer. Bedrijven. Media. Cadeaubon.

Last update: 12/08/2013


Na ongeveer een uur varen gaat de piloot uitkijken naar een geschikt landingsterrein zonder obstakels. Er wordt indien mogelijk gezocht naar een weide zonder dieren of naar een afgemaaid korenveld in de zomer. Maar ... het landingsterrein moet in onze vaarrichting liggen en wij zijn stuurloos. De vaarrichting kan soms gewijzigd worden door hoger of lager te gaan varen. Eenmaal het geschikte terrein genaderd wordt, laat de piloot de ballon rustig dalen..En dan ... afhankelijk van de windsterkte blijft de ballon soms recht staan maar soms valt hij ook met mand en al (passagiers) om.

Eenmaal de ballon volledig tot stilstand is gekomen gaat de piloot of iemand van de crew, die meestal reeds ter plaatse is, op zoek naar de eigenaar. Ondertussen begint de rest van de crew, eventueel samen met de passagiers en de volgers, de ballon terug in te pakken.

Tevens krijgt u na de vaart een glaasje champagne aangeboden en kunt u, samen met crew en piloot, klinken op de goede afloop en uw impressies delen met uw familie en kennissen.

.